GENERATIEBESTENDIGWONEN.NL
Home
Indeling vrij
Domotica
Supersnel bouwen
Energiezuinig
Slim bouwen
Architectuur: ontwerpen
Spaarzaamwonen
Links
Contact
Ontwikkeling door:  
Ondersteuning door:  
Supersnelle bouwtijd van 10 weken

De Generatiewoning die door u is ontworpen op basis van ons bouwskelet, of door u is gekozen uit de reeds beschikbare ontwerpen, wordt door ons na opdracht volledig voorbereid, op maat besteld en in voorraad genomen.
Het hele logistieke proces is geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen wij op de bouwplaats in zeer korte tijd uw Generatiewoning realiseren. In tien weken, bij veel extra wensen iets langer, zijn we van eerste spade in de grond bij de overdracht van de sleutel.
Hierdoor kunt u eerst uw huis verkopen en dan pas starten met de bouw! Geen bouwdepot en hypotheek gelijkertijd. Bij verkoop is 10 weken voor overdracht goed te bedingen, zodat u over kunt huizen zonder tussenoplossing.

De zekerheid van traditionele bouw + beter

De Generatiewoning wordt met traditionele bouwmaterialen gezet. Gemetselde muren, gestukadoorde wanden en plafonds en betonnen vloeren, dakplaten met dakpannen of riet. Alleen de draagconstructie en de installaties zijn niet van gister.

Verbeteringen
Door dit innovatieve bouwskelet zijn er geen dragende binnenmuren. Dit geeft u nu en in de toekomst volledige vrijheid qua indeling van de ruimtes. De speciale leidingkokers in wanden en plafonds en het elektrisch stekkersysteem maken toekomstige woningaanpassingen snel en goedkoop te realiseren! Zie ook slim bouwen.